Актуална информация за настоящи и бъдещи наши проекти

Следете и фейсбук страницата ни за новини и снимки

Сграда Оникс е с разрешение за строеж №128/05.08.2020г.

В момента е излят фундамента на сградата. Предстои изграждане на кота -3.0 м.

Сграда Диамант е с разрешение за строеж от 29.10.2019г.

В момента е изградена покривната конструкция на сградата. Монтирани са метални обшивки по бордовете на покрива и улуци. Предстои монтаж на битумни керемиди.

 

Сградата е с акт 14 от месец август 2020г..

Сграда Ахат е с разрешение за строеж от 12.11.2019г.

В момента сградата е на етап груб строеж и с монтирана външна дограма. Изграждат се вътрешните електро и ВиК инсталации, както и фасада на сградата, с топлоизолационен пакет и силиконова минерална мазилка. 

Предстои полагане на мазилки и замазки.

 

Сградата е с акт 14 от месец юли 2020г.

В сграда Ахат няма свободни апартаменти.

Сграда Опал в кв. Кръстова вада е с РС № 34 от 07.06.17 г. и Протокол за откриване на строителна площадка от 30.06.17 г. От тази дата започват строителните дейности – изкоп, изграждане на фундамента на сградата, стени и плоча на кота 0 м. Полагане на канал в основите на сградата и извършване на обратен насип за оформяне нивото на терена за подхода на автомобилите към външните паркоместа. Към днешна дата (август 2018) са изградени основите и кота 0 м. на сградата, канализацията в основите, хидро и топлоизолация на подземната част, в която са мазетата и второто ниво на офиса, обратен насип и подготовка за вертикална планировка на терена. Изградена е покривната плоча и е направена зидарията до пети етаж включително. Изградени са вътрешните инсталации за електро, ВиК и газ. Изграждан е топлоизолационния пакет за външната топлоизолация на сградата. Монтирана е външната дограма. Сграда Опал е с акт 15 от 15.11.2018г. и акт 16 от 27.12.2019г.

 
 
 
 
 

Сграда Рубин в кв. Кръстова вада е на финален етап с удостоверение за груб строеж. Завършени вътрешни инсталации и замазки. Монтирана външна дограма, первази и тераси с гранит и 10 см топлоизолационен пакет. Завършени мазилки и замазки в апартаментите, гаражите и общите части. Монтирани парапети по терасите. Завършени са общите части на сградата, с монтиране на стъпала от гранит и плочки по стълбищните площадки, както и алуминиев парапет; асансьорът е пуснат в експлоатация. Изградени са външните връзки за газ, вода и канал.

Сграда „Рубин“ вече е с Акт 15 и Акт 16.