top of page

Няма свободни апартаменти

Няма свободни апартаменти

Diamand_edited.jpg

Един свободен апартамент

Сграда Сапфир
Сграда Оникс
Сграда Диамант
Начало

Няма свободни апартаменти

Няма свободни апартаменти

Няма свободни апартаменти

Няма свободни апартаменти

Продадена

Сграда Ахат

ул. Асен Йорданов 12, кв. Кръстова вада, София

Начало на проекта: ноември 2019г.

Срок за изпълнение: 2г.

В момента: Акт 16

Местоположение:

Кв. „Кръстова вада”, в полите на планина Витоша. В непосредствена близост са мол „Парадайс център“, метростанция „Витоша”, хипермаркет „Била“ и „Южен парк“.

 

Описание на обекта:

Модерна, елегантна и функционална жилищна сграда с апартаменти, складови помещения в тях, магазини, офис, общо складово помещение и асансьор пригоден за хора в инвалидна количка. Под земята и във вътрешния двор са разположени гаражи и открити паркоместа с втори вход за достъп до преддверието и асансьора на сградата.

 

Изглед: Апартаментите в кв. Кръстова вада са проектирани в посока Юг-Изток, Юг и Юг-запад, с основен изглед към Природен парк „Витоша“.

 

Отопление: локално на газ

 

Използвани строителни материали:

Сградата се изгражда с монолитна безгредова стоманобетонова конструкция, с колони и противоземетръсни шайби. Зидариите са тухлени - външни стени 25 см и вътрешни 12,5 см. Външна топлоизолация 10 см с минерална мазилка и камък. Външната дограмата е 5-камерна РVС и стъклопакет К/Б с нискоемисийно стъкло. Входни врати - блиндирани със секретна брава.

Откритите тераси се изолират с ХРS, два пласта хидроизолация и мразоустойчив гранитогрес. Покрива е плосък, стоманобетонен, изолиран с 12 см. ХРS и дублиран с дървени ребра и обшивка, между тях с паро и топлоизолация. Върху обшивката се полагат отново два слоя хидроизолация, като втория е с посипка.

Предвидени са комини във всяка дневна с кухненски бокс, както и съвременни технически решения и материали за всички вътрешни инсталации- ВиК, ОВК, Газ, Електрическа и слаботокова – интернет, телевизия и телефон.

За сградата е проектирано изграждането на нови външни връзки за ток, газ, оптичен кабел за интернет, водопровод и канал.

Предвидено е изграждане на подходящо озеленяване на дворното пространство.

Сграда Ахат

Сграда Рубин

ул. проф. Малин Големинов 6А, кв. Кръстова вада, София

Местоположение:

Изключително перспективна локация в бързо развиващ се южен район - горната част на кв.”Лозенец”, на 50 м. от бул. „Черни връх”. В близост са Mall 'Paradise Centre', метро станция 'Витоша”, 'Южен парк', МБАЛ Токуда болница София, бензиностанция ЕКО. Местоположението на сградата осигурява лесен пешеходен и автомобилен достъп до входно-изходните пътни артерии на града, удобен градски транспорт, бърз достъп до летище София, парк 'Витоша' и лифта за ски-пистите в кв. „Симеоново”. Кварталът се характеризира с тиха, спокойна атмосфера, чист въздух, уникален изглед към планина 'Витоша' и към центъра на столицата. 

 

Разположение:

Имотът е ъглов, със свободно застрояване на 4-етажната сграда, с внушение за „уютен дом”. Приземният етаж разполага със 7 броя гаражи, технически помещения, хидравличен асансьор с пет спирки и портиерна. На етажите са разположени 11 броя апартаменти от различен тип и площи, в които са постигнати максимално благоприятни изложения за жилищните помещения и функционално зониране на общите помещения. Подпокривното пространство е на едно ниво с плосък покрив и тераса, с апартамент тип „пентхаус”. В пространствата между сградата и съседните имоти остава озеленен вътрешен двор с паркоместа, ограден с ажурна ограда.

 

Акценти:

Сграда „Рубин” е с модерни и луксозни общи части. Високо-технологичен асансьор. Контрол на достъпа. Уникална ситуация на вътрешния двор - голям процент озеленяване. Висококачествени материали. Функционални разпределения и изчистени линии. Добри размери на помещенията. Надземни гаражи и паркоместа.

Сграда Опал

Сграда Опал

ул. Асен Йорднов 4, кв. Кръстова вада, София

Местоположение:

Кв. „Кръстова вада”, в полите на планина Витоша. В непосредствена близост са мол „Парадайс център“, метростанция „Витоша”, хипермаркет „Била“ и „Южен парк“.

 

Описание на обекта:

Модерна, елегантна и функционална жилищна сграда с апартаменти, складови помещения към тях, офис на две нива, асансьор за инвалидни колички, гаражи и паркоместа във вътрешния двор на сградата, с втори вход за достъп до преддверието и асансьора на сградата.

 

Изглед: Апартаментите в кв. Кръстова вада са проектирани в посока Юг-Изток, Юг и Юг-запад, с основен изглед към Природен парк „Витоша“.

 

Отопление: локално на газ

 

Използвани строителни материали:

Сградата се изгражда с монолитна, безгредова, стоманобетонова конструкция, с колони и противоземетръсни шайби. Зидариите са тухлени - външни стени 25 см и вътрешни 12,5 см. Външна топлоизолация 10 см с минерална мазилка и камък. Външната дограма  е 5-камерна РVС  и стъклопакети. Входни врати - блиндирани със секретна брава. Откритите тераси се изолират с ХРS, два броя хидроизолация и мразоустойчив гранитогрес. Покрива е плосък, стоманобетонен изолиран с 12 см ХРS и дублиран с дървени ребра и обшивка, между тях с паро и топлоизолация. Върху обшивката се полагат отново два слоя  хидроизолация, като втория е с посипка.

Предвидени са комини във всяка дневна с кухненски бокс, както и съвременни технически решения и материали за всички вътрешни инсталации - ВиК, ОВК, Газ, Електрическа и слаботокова инсталация за Интернет, телевизия и телефон.

Проектирано е  изграждането на нови външни връзки за ток, газ, оптичен кабел за Интернет, водопровод и канал. Предвидено е изграждане на станция за зареждане на електроавтомобили         и подходящо озеленяване на дворното пространство.

Галерия Опал
Сграда Стрелбище

Сграда Стрелбище

ул. Хайдушка гора 143, кв. Стрелбище, София

Жилищна сграда с обща ЗП 2100 кв.м в парцел от 667 кв.м.  Разполага с апартаменти, портиерно помещение,офис,а в сутерена: мазета, абонатна станция и подземни гаражи. 

 

Сградата е изпълнена по монолитен способ – колони и гладки стоманобетонови плочи, 25 см. тухлена зидария. Покривната конструкция е комбинирана – стоманобетонова плоча и дървена конструкция с топлоизолация от минерална вата, дървена обшивка, два слоя хидроизолация от усилен Воалит и покритие от Бардолин. Фасада – топлоизолационен пакет с декоративни минерални мазилки. Дограма – 5 камерна в цвят.

Семейна къща

Семейна къща

Еднофамилна къща в български стил, разположена в полите на Витоша.

bottom of page